Prijzen in 2008:

Strombeek: afd. 6 een 2e tegen 22.800 duiven

Chimay: afd. 6 een 2e tegen 22.575 duiven

Nijvel: afd. 6 een 15e tegen 12.593 duiven
Stamopbouw

Heb in 2004 een aantal duiven aangeschaft bij C & G Koopman in Ermerveen. Na het al een aantal jaren van provinciale en nationale vluchten de uitslagen te hebben bekeken, was mij wel duidelijk dat, indien je duiven zocht die op alle afstanden top uitslagen maakten, je bij vader en zoon Koopman moest zijn. Daar toen een twaalftal duiven aangeschaft om er in 2005 mee te gaan kweken.

De jongen daar uit, daarna tegen elkaar gezet en daar had ik bijvoorbeeld alle jongen uit 'koppel 6' tegen alles uit 'Koppel 1' en dat was een voltreffer. Naar later bleek kwamen daar allemaal goede tot zeer goede duiven uit. Ook andere combinaties lukten zeer goed.

Daar ik ook de reportages in de media goed doornam kwam ik er achter dat de kruising Koopman x Vandenabeele zeer goed aansloeg bij heel veel liefhebbers. Dus in 2009 contact gezocht met de Belg Gaby Vandenabeele en daar 4 duiven aangeschaft. Ook in 2009 nog 2 duivinnen aangeschaft bij de zeer hard vliegende Piet van de Merwe uit Dordrecht. En met deze duiven ben ik dus bezig om een stam duiven op te bouwen.

In 2011 nog het geluk gehad om nog een rechtstreekse Gaby Vandenabeele en wel een zoon uit zijn beroemde Super As 2e asduif van Belgie aan te schaffen.